s_banner

Warta

Ieu mungkin pikeun ngagunakeun bahan komposit pikeun pigura photovoltaic

Photovoltaic

Pilari bahan pigura modul PV surya inovatif

Dina prosés ngawujudkeun ékonomi sirkular, tanaga surya, salaku sumber énergi anu tiasa dianyari, maénkeun peran anu penting dina komposisi énergi ayeuna sareng anu bakal datang.Pigura mangrupa bagian penting tina modul photovoltaic surya, nu muterkeun peran ngaropéa tur sealing modul sél surya, enhancing kakuatan modul, sarta facilitating transportasi sarta instalasi.Kinerja na gaduh dampak langsung kana pamasangan sareng umur jasa modul batré.

Pikeun lila, lolobana bahan pigura modul photovoltaic dijieunna tina alloy aluminium.Kalawan ngembangkeun gancang tina industri photovoltaic, jumlah aluminium dipaké dina industri photovoltaic ogé ngaronjat unggal taun.Bahan hulu propil alloy aluminium nyaéta aluminium éléktrolitik, sareng prosés produksi aluminium éléktrolitik nyéépkeun seueur listrik, nyababkeun émisi karbon anu ageung.

Dina faktor dual tumuwuhna paménta gancang sarta pamutahiran kapasitas kawates, pabrik modul photovoltaic geus pilari kinerja hadé jeung bahan ongkos-kalapa pikeun ngaganti alloy aluminium.Henteu ngan ukur pikeun ngontrol biaya bahan, tapi ogé ngirangan bahan-bahan intensif énergi anu dipikabutuh pikeun ngarobih tanaga surya janten énergi anu lestari.

Pigura komposit polyurethane: sipat bahan alus teuing

Pigura komposit polyurethane dikembangkeun ku Covestro sareng mitra-mitrana gaduh sipat bahan anu saé.Dina waktu nu sarua, salaku solusi bahan non-logam, pigura komposit polyurethane ogé boga kaunggulan nu pigura logam teu boga, nu bisa ngurangan biaya jeung ningkatkeun efisiensi keur pabrik modul photovoltaic.

Bahan komposit polyurethane miboga sipat mékanis alus teuing, sarta kakuatan tensile axial na leuwih ti 7 kali tina bahan alloy aluminium tradisional.Dina waktos anu sami, éta ogé gaduh résistansi anu kuat pikeun semprot uyah sareng korosi kimiawi.

Pigura non-logam mangrupa bahan idéal pikeun ngaganti pigura alloy aluminium

The résistansi volume bahan komposit polyurethane Covestro urang bisa ngahontal 1 × 1014Ω · cm.Saatos modul photovoltaic ngarangkep sareng pigura non-logam, kamungkinan ngabentuk puteran bocor dikirangan pisan, anu ngabantosan ngirangan kamungkinan atenuasi anu disababkeun ku PID.Cilaka tina pangaruh PID ngajadikeun kakuatan komponén batré attenuate sarta ngurangan generasi kakuatan.Ku alatan éta, ngurangan fenomena PID bisa ngaronjatkeun efisiensi generasi kakuatan tina panel.

Lapisan polyurethane basis cai ngajaga pigura

Covestro geus ngembangkeun hiji solusi palapis polyurethane basis cai ngajaga pigura modul photovoltaic kakeunaan outdoor salila sababaraha taun.Sanggeus beungeut bahan komposit polyurethane ieu coated ku palapis polyurethane basis cai, profil nu geus lulus 6000-jam lampu xenon test sepuh gancangan sarta ngabogaan résistansi cuaca pohara alus.Dina waktu nu sarua, palapis polyurethane waterborne boga sipat adhesion alus teuing pikeun bahan komposit polyurethane salaku substrat, sarta émisi VOC pisan low.

modul photovoltaic pigura komposit polyurethane geus Certified ku TÜV Rheinland

Modul photovoltaic anu dilengkepan ku pigura komposit polyurethane Covestro parantos lulus sertifikasi TÜV Rheinland otoritatif industri di 2021, ngabuktikeun yén bahan énggal ieu tiasa nyumponan sarat ketat industri fotovoltaik sareng nyangking solusi karbon rendah kalayan kinerja anu saé pikeun industri.

Solusi gabungan pigura komposit polyurethane sareng palapis polyurethane waterborne mangrupikeun wates énggal pikeun Covestro dina industri énergi anu tiasa diperbaharui.Kami daék gawé bareng mitra dina ranté industri pikeun babarengan ngamajukeun kamajuan téhnologis industri énergi renewable sarta nyumbang kana ékonomi sirkular!

Deyang Yaosheng Composite Materials Co., Ltd. is a company specializing in glass fiber raw materials. The company has consistently provided customers with good products and solutions. Whatsapp: 15283895376; Gmail: yaoshengfiberglass@gmail.com


waktos pos: Jul-06-2022