s_banner

Warta

Serat basalt

Ukuran pasar serat basalt kontinyu global hargana $ 173.6 juta dina 2020 sareng diperkirakeun ngahontal $ 473.6 juta ku 2030, tumbuh dina CAGR 10.3% ti 2021 dugi ka 2030.

Basaltfiberroving_jpg
Serat basalt kontinyu mangrupikeun bahan serat anorganik anu didamel tina basalt. Dibandingkeun sareng serat gelas, serat basalt kontinyu murah. sipat.Serat basalt kontinyu dipaké pikeun nyieun produk kayaning reinforcing meshes, nonwovens, fabrics, sarta pita.

Kain serat basalt (2)Basalt serat bolong
Tumuwuhna paménta pikeun serat basalt kontinyu dina aplikasi nuklir nyababkeun kamekaran pasar serat basalt kontinyu global. pasar serat basalt kontinyu.Tumuwuh industri otomotif jeung rising panghasilan disposable populasi diperkirakeun ngaronjatkeun paménta pikeun serat basalt kontinyu, nu bakal propel tumuwuhna pasar serat basalt kontinyu global.Contona, ti 2021 nepi ka 2026, industri otomotif di India diperkirakeun tumuwuh dina laju 10.2%.Sajaba ti éta, pangwangunan gancangan jeung urbanisasi di nagara berkembang kayaning India, Brazil, Afrika, jsb geus propelled tumuwuhna pasar serat basalt kontinyu global.Contona, urbanisasi. di India ningkat ku 2.7% ti 2018 dugi ka 2020.

Aplikasiofbasaltfiberrebar(2)_jpg
Pasar serat basalt kontinyu global ayeuna didorong ku sababaraha faktor sapertos ningkat paménta ti industri aeroangkasa, bahan komposit pikeun ngahasilkeun komponén otomotif hampang, sareng ningkatkeun ukuran bilah turbin angin pikeun ngahasilkeun langkung seueur listrik dina pembangkit listrik angin darat sareng lepas pantai. .Dina aerospace jeung industri otomotif, composites lightweight ngurangan beurat sakabéh vehicles.This miboga éfék positif langsung dina fuel efficiency.Higher efisiensi suluh mantuan organisasi ngamekarkeun peraturan kontrol émisi luhur.

Tapi, turun naek harga bahan baku sareng kasusah dina promosi serat basalt diharepkeun bakal nahan kamekaran pasar serat basalt kontinyu global. nyayogikeun kasempetan anu lumayan pikeun kamekaran pasar serat basalt kontinyu global.

garis produksi serat basalt

Pasar serat basalt kontinyu global dibagi dumasar kana jinis, jinis produk, téknologi pamrosésan, pangguna akhir, sareng daérah. Dina dasar jinis, pasar dibagi kana dasar sareng maju. .Numutkeun jinis produk, éta dibagi kana roving, strand dicincang, lawon, jsb. Bagéan roving ngadominasi pasar di 2020. Dumasar téknologi pangolahan, pasar dibagi kana pultrusion, infus vakum, tékstur, jahitan, sareng anyaman. Bagéan anu sanés ngagaduhan pendapatan anu paling luhur dina taun 2020. Numutkeun pangguna akhir, éta dibagi kana konstruksi, transportasi, industri sareng anu sanésna.

Basaltfiberdicincang(2)_jpg

Dumasar daérah, pasar serat basalt kontinyu global dianalisis di Amérika Kalér (Amerika Serikat, Kanada sareng Méksiko), Eropa (Britania Raya, Perancis, Jerman, Italia sareng Sésa Éropa), Asia Pasifik (Cina, Jepang, India, Australia sareng Sésa Asia Pasifik)) sareng LAMEA (Amerika Latin, Wétan Tengah sareng Afrika).

www.fiberglassys.com / yaoshengfiberglass@gmail.com
Deyang Yaosheng Composite Materials Co., Ltd. / Manajer Penjualan: Timoteus Dong


waktos pos: Jun-11-2022